Vores historie

Boody blev grundlagt i Sydney i Australien af to gode venner. Med deres forskellige baggrunde og erfaringer inden for mode- og apotekerverdenen grundlagde de sammen en økologisk virksomhed, der fremstiller hudvenlig basisbeklædning i bambus under mest mulig hensyntagen til miljøet (fordelene ved bambus er veldokumenterede – læs mere om dem her).

 

MISSION

Det er Boody’s mission at udvikle en til stadighed voksende kollektion af fantastisk komfortabel beklædning i enkel og stilfuld design, som er uovertruffen blød, men stadig praktisk, og som er fremstillet i materialer, der er i harmoni med miljøet.

Boody anvender kun den bedste kvalitet af økologisk bambusviskose, og Boody’s modedesignere sikrer, at såvel basis- som babykollektionen er forbundet med enestående komfort og perfekt pasform.

Boody bestræber sig hele tiden på at designe ny og innovativ hverdagsbeklædning for at kunne imødekomme de krav, der stilles fra de mange miljø- og sundhedsbevidste kunder, der foretrækker prisvenlig luksus, som ikke "koster det hvide ud af øjnene".

 

Boody - født i Australien, nu elsket globalt.