Om Boody

Brandet

“God for dig og vores planet”

Vores søgen efter at redefinere essensen af komfort har ledt os i retning af de enestående fordele ved bambusgarn. God ved huden, hypoallergisk og utrolig åndbart - denne mirakelplante producerer et af de blødeste garn man kan få… og vi blev forelskede ved første berøring.

VORES DESIGNFILOSOFI

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vi kun laver basics til hverdagen. Vi tror på, at skønhed ligger i enkeltheden og holder bevidst vores kollektion minimalistisk og alsidig.
Hverdagstøjet er måske det vigtigste i din garderobe og vores mission er at give dig moderne basics af høj kvalitet, der passer naturligt til hvem du er. Vores tidløse og holdbare kollektioner er lavet til at passe ind i dit hverdagsliv og dette er vores designfilosofi.

KOMFORT ER INTET UDEN RO I SINDET

Derfor stræber vi efter at producere tøj, der er lavet med omtanke og som opfylder alle dine behov mens det samtidig er af høj kvalitet, holdbart og bæredygtigt. Alt Boodys tøj er lavet af økologisk dyrket bambus og produktionen overholder de højeste standarder for både planeten og vores medarbejdere.

VORES CERTIFICERINGER

Vores historie starter og slutter med komfort

Fakta

“Smart komfort som du kan føle dig godt tilpas med”

Vi lever op til vores overbevisninger. Det handler om vores befolkning. Det handler om den verden vi lever i. Vores kærlighed for vores smukke planet kræver at vi aktivt deltager i at vende nedgangen i vores planets og dens beboeres sundhed.

Vi mener, at vores kunder har ret til at vide, hvad det kræver at producere det tøj de har på hver dag. Ved at ændre vores vaner som forbrugere og ved at uddanne os selv og dem vi kender, kan vi alle “være den forandring” der er brug for til at reducere den sociale indvirkning på vores planet.

Fra de bambusafgrøder, der bliver til vores exceptionelle viskosegarn til leveringen af Boody til jer, er vi engagerede i at opretholde en ansvarlig og gennemskuelig proces hele vejen igennem. Vores mål: at maximere positive outputs og minimere negative gennem hele forsyningskæden.

Vores historie

“Født i Australien og nu elsket verden over”

Boody blev født i 2011 langs de smukke strande i Sydney, Australien. Konceptualiseret til at kombinere mode og bæredygtighed, har Boody skabt et brand med komfort, stil og sundhed som grundstenene.

I dag er Boody tilgængeligt verden rundt med et fælles ønske om at give vores kunder komfortabel stil og følelse. Ved at bruge naturlige materialer, der er i bedre harmoni med planeten, er det Boody’s mission vil vi give jer en kollektion af fantastisk komfortable hverdagsessentials.

Vores passion for mennesker og miljøet inspirerer os i alt hvad vi laver. Vores lille team sætter en ære i at gøre vores kunder en prioritet, og jeres feedback er afgørende for os.

Vi bestræber os fortsat på at designe nye og innovative klassikere til vores kollektion af fantastisk komfortable hverdagsessentials, som kan imødekomme behovet fra vores miljø- og sundhedsbevidste kunder, som foretrækker luksus til en overkommelig pris, som ikke koster alverden.

Du er en del af vores evolution. Hjælp os med at skrive vores historie.