Returnering

Har du modtaget en Boody gave?

Hvis du vil bytte en gave fra Boody.dk, så husk at oplyse os om ordrenummeret, så vi hurtigt kan behandle dine returønsker. 
Hvis du vil have pengene refunderet, gør vi opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det betalingskort, der blev brugt ved bestilling. 

Din Boody garanti

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Husk altid at oplyse os om dit ordrenummer, så vi hurtigt kan behandle din retur.

Hvis du bestiller dit returlabel via vores returportal betaler vi omkostningerne, så du stressfrit kan sende varer tilbage os. Brug linket herunder til at hente et returlabel.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Vi betaler omkostningerne ved retur inden for 30 dage efter du har modtaget din vare. Hvis du vil arrangere en retur på en fejlagtig vare, bedes du kontakte os

Bestil retur

Klik på linket herunder for at bestille returlabel og returseddel. 

Åben Returportal

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.