Moder Natur har fået os til at gøre det

Problemet

Mode er en af de mest forurenende industrier i verden. Samtidig er det også en af de største forbrugere af vand. Dette tempo kan planeten ikke holde til og det kan vores folk heller ikke, hvis der er mangel på gode arbejdsvilkår.

Vores løfte

Dit tøj kan sagtens blive fremstillet bedre - med bæredygtige og gennemtænkte processer, der ikke skader vores miljø. Vi vil gerne opfordre til miljøbevidstebevidste valg og en grønnere garderobe.

Sammen kan vi skabe en bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed er en rejse - ikke en destination. Vi skal blive ved med at lære, undersøge, spørge og udfordre.

Vær opmærksom og overvejet i vores beslutninger.

Få forbindelse til naturen.

Køb ansvarligt producerede materialer.

Anvend produktion hvor der ikke testes på dyr og ingredienser, der ikke er skadelige for dyr.

Find innovative måder at opbruge, genbruge og reducere affald.

Boody er bedre for din verden

Rejsen til at gøre bedre ting på en bedre måde er lang, og vi er kun lige begyndt.

~

Hvad vi gør

Gennemtænkte designs

Vores fremstillingsproces er designet til at lempe produktionen af affald ved enhver lejlighed. Boody tøj er strikket i rør, hvilket resulterer i meget lidt spild, i forhold til traditionel klipning og syning.

Naturligt økologisk

Bambus kræver ikke pesticider, gødning eller kunstvanding for at øge dets vækst; i stedet for vokser det som ukrudt. De er endda blevet registreret til at vokse så hurtigt som 120 cm i en 24-timers periode!

Bambus = Ingen spild

Efter høst bruges stort set alle dele af planten til at lave en lang række produkter.

Ren luft

Bambus plantager producerer 30% mere ilt end et tilsvarende træ område. Det optager også mere kuldioxid og drivhusgasser.

Vores fokus er ligeligt fordelt mellem planeten og de mennesker der bebor den.

Respekt

Vi arbejder kun med fabrikker der er Fair Trade certificerede for at sikre at alle, der er involveret i produktionen af Boody, behandles med den respekt og omtanke, de fortjener.

““Omtanke er indlejret i hvert led af vores værdikæde. Det inspirerer os til konstant at være innovative samtidig med at vi har vores planet og mennesker i tankerne .””

- SHAUN GREENBLO, BOODY CO-MANAGING DIRECTOR

Fair

Et arbejdsmiljø af høj kvalitet, gode levevilkår, rimelige timer og sunde og sikre omgivelser. Det er vores ansvar og det tager vi alvorligt.

Bevarelse

Giftige kemikalier er forbudt i Boody processen. Vi arbejder med faciliteter, der har samme bæredygtige vision som os - reducere vandforbrug, spare energi og minimere spild.

Vores Sustainability Report

Vi er moder jords største fan, så at være miljøvenlig er en top prioritet hos os, samtidig med at vi vil være så transparente som overhovedet muligt.

Boody’s Code of Conduct

Prøv Boody idag