Vores certificeringer

Vores løfte til jer

Vi er passionerede omkring vores miljø og de mennesker, der lever i det. Det er derfor vi føler, at vores kunder fortjener at vide hvor deres tøj kommer fra, hvordan det er lavet og hvem der laver det. Det er vigtigt for os at levere produkter af høj kvalitet, og fokusere på bæredygtige materialer og metoder, så vi kan have et så lille aftryk på planeten som muligt. Vi mener, at det er vigtigt at underbygge vores holdning med så mange oplysninger som muligt. Her er en detaljeret liste over vores akkrediterede certificeringer, og hvad de betyder.


ECOCERT

Ecocert er et inspektion- og certificeringsorgan akkrediteret i henhold til International Standard ISO Guide 65 (EN 45011). Ecocert blev grundlagt i Frankrig i 1991 af landbrugsingeniører, der var opmærksomme på behovet for at udvikle landbrugpraksiser, der respekterer miljøet, og er siden blevet de førende inden for økologisk certificering verden over.

For hvert skridt giver Ecocert en garanti for sporbarhed og gennemsigtighed, der opfylder forburgernes og brugernes forventninger. Certificeringen er underlagt tilsyn og kræver besøg på stedet.

Vi er stolte over at den rå bambus vi bruger til Boody er cetificeret som økologisk dyrket af Ecocert. 

Certificeringsnr.: 2018-95762-Z-117560-2019

OEKO-TEX

OEKO-TEX bekræfter, at vores færdige stof ikke indeholder skadelige kemikalier. OEKO-TEX er internationalt kendt og bruger et uafhængigt organ til alle certificeringer. For oplysninger om, hvilke produkter der er certificeret, kan du se hver produktside henholdsvis.

Når Boody-produkter er certificeret, betyder det, at alle tråde, stoffer og pynt opfylder kravene til Standard 100 by Oeko-Tex. For oplysninger om, hvilke produkter der er certificeret, kan du se hver produktside henholdsvis.

Certifikatnummer SHGO 054147

PETA Vegan Approved

Med mere end 6.5 millioner medlemmer og støtter verden over, er People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) verdens største organisation for dyrerettigheder. Vi er glade for at alle produkter fra Boody er PETA Vegan Approved og certificeret. Dette betyder at ingen animalske produkter er brugt i produktionen af vores tøj (hvilket gør det 100% vegansk). Vi samarbejder med certificerede fabrikker og leverandører for at producere bambustøj. Men den bambus vi bruger til at producere vores tøj, er ikke den samme bambus som pandaer spiser. Dette betyder at ingen pandaer har måttet sulte under tilblivelsen af vores tøj! Du kan læse mere om vores bambus under vores EcoCert og FSC certificeringer.

SGS

Som en del af designprocessen af alle vores kollektioner, udfører SGS en række grundige individuelle tests på tøjprøver for at sikre, at indholdet og kvaliteten af stoffet stemmer overens med vores mærkninger, såvel som lovmæssige standarder. Dette sikrer at vores stof lever op til alle helbreds- og sikkerhedsstandarder i alle de lande vi sælger Boody. 

Boody Basic SGS tests:

 • Sprængstyrke
 • Modstand mod pilling
 • Stofvægt pr. enhedsareal
 • Indhold fri for formaldehyd
 • Azofarvestoffer
 • Udvindelige tungmetaller

Boody Baby yderligere SGS tests:

 • Alle ovenstående, plus...
 • Kemisk afskrabningstest af stof (46 kemikalier og elementer testet)
 • Test af metalbeslag (nikkelfrigørelse og fastgørelsesstyrke)
 • Brændbarhedstest (suppleret med sekundær "Intertek" report no. SHAT03580170)
 • Blytestning
 • Test for phthalater
 • Test af skarpe punkter, kanter og små dele
 • Spændingstest (for at sikre, at komponenter ikke løsnes ved en kraft på 10lbf, der holdes i 10 sekunder)
 • Test af faktisk størrelse vs. 'tætsiddende tøj', krav for test af nattøj 

SGS tests af al Boody indpakning:

 • Giftstoffer i indpakning
 • Genbrugspapir brugt i indpakning
 • Vegetabilsk blæk brugt i indpakning

Certificeringsnumre:

HZSL1607062808TX, HZSL1604029726TX, SHAEC1300455303, CN08/20406, CN13/10077, SHAEC1520767401 (Baby), SHAEC1604605201 (Baby), SHAEC1520767401 (Baby), HZSL1608064583TX (Baby), HZSL1607062959TX (Baby)

ISO 14001 & ISO 9001

ISO er en selvstændig, ikke-statslig international organisation, med et medlemsskab på 136 nationale standardiseringsorganer, der udvikler internationale standarder, som giver løsninger til globale udfordringer.

ISO 14001

ISO 14001 specificerer betingelserne for et miljøstyringsssystem som organisationer bruger til at reducere deres negative miljøpåvirkning og til at bridrage til den miljømæssige "bæredygtighedssøjle". 

Det påtænkte udfald af ISO 14001 er at

 • Forbedre miljøresultater
 • Opfyldelse af overensstemmelsesforpligtigelser
 • Opnå miljømål

Boody's certifikation bekræfter at produktionen på vores fabrikker er i overenstemmelse med ISO 14001 Regulativer.

Certificeringsnummer: 08915E20712R2M

ISO 9001

ISO 9001 specificerer betingelserne for et kvalitetsstyringssystem for at sikre, at produkterne møder lovpligtige bestemmelser og krav samt kohærensen for kunden. På denne måde sigter den efter at forbedre kundetilfredshed.
Alle ISO 9001 krav er generiske og er tiltænkt at kunne tilpasses enhver organisation, uanset type eller størrelse eller det produkt det udbyder.

Boody's certifikation bekræfter kvalitetssikringen og kohærensen for alt vores tøj.

Certificeringsnummer: 08915Q21917R2M

WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production)

WRAP's mission er at sikre, at syede produkter bliver produceret under lovlige, humane og etiske forhold.

WRAP er verdens største selvstændige fabriksbaserede certificeringsprogram inden for social compliance i sektoren for syede produkter. Der er på nuværende tidspunkt 2.298 WRAP fabrikker verden over, der beskæftiger 2.380.053 mennesker (marts 2019).

Der er 12 WRAP principper, der skal overholdes for at en fabrik kan få en certifikation. Disse er baseret på alment accepterede, internationale standarder for arbejdspladser, lokale love og interne regelsæt på arbejdspladserne. Principperne omhandler HR-ledelse, arbejdsmiljø, miljøpraksis og overholdelse af lovgivningen.

 1. Overholdelse af love og arbejdspladsregler
 2. Forbud mod tvangsarbejde
 3. Forbud mod børnearbjde
 4. Forbud mod chikane eller misbrug
 5. Aflønning og frynsegoder
 6. Arbejdstid
 7. Forbud mod diskrimination
 8. Arbejdsmiljø
 9. Foreningsfrihed og kollektive forhandlinger
 10. Miljø
 11. Overholdelse af toldregler
 12. Sikkerhed

Boody's fabrikker overholder WRAP's GOLD standarder. 

Certifikation nr.: kontakt os venligst
Certifikations klasse: Guld