Returnering

Returnering i julen

Vi udvider returnering i julen. Alle varer købt online mellem 27. november og 31. december kan byttes eller returneres indtil 14. januar 2019.

Har du modtaget en Boody gave?

Hvis du vil bytte en gave fra Boody.dk, så husk at oplyse os om ordrenummeret, så vi hurtigt kan behandle dine returønsker. 
Hvis du vil have pengene refunderet, gør vi opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det betalingskort, der blev brugt ved bestilling. 

Din Boody garanti

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Husk altid at oplyse os om dit ordrenummer, så vi hurtigt kan behandle din retur.

Vi betaler omkostningerne ved retur og vedlægger en returlabel i din ordre, så du stressfrit kan sende varer tilbage os.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Vi betaler omkostningerne ved retur inden for 14 dage efter du har modtaget din vare. Hvis du vil arrangere en retur på en fejlagtig vare, bedes du kontakte os